Firmaya Mesaj Bırakın

BAYRAK GIDA

Firma Kodu: F133178122

Kurumsal Bilgiler

BAYRAK GIDA SANAYI VE TICARET A.S.

Grntnn olas ierii kahve fincan ve iecek

Kurumsal

1954 yılında kurulan Bayrak Gıda San. ve Tic. A.Ş., Kent Markası ile üretim ve pazarlama faaliyetlerini sürekli büyüyerek sürdürmüştür

TARİHÇEMİZ

1981 yılında organize sanayi bölgesinde 10500 metrekarelik kapalı alana sahip avrupa standartlarındaki entegre tesisini bitirmiş ve faaliyete geçirmiştir.60 yılı aşkın süredir KENT Markası ile üretim yapan Bayrak Gıda portföyünü zaman içinde geliştirmiştir.2001 yılından itibaren pasta yardımcı malzemeleri grubu üretimine; 2003 yılında ise aromalı toz içecek grubunda üretime geçmiş ve kısa sürede sektörün öncüsü haline gelmiştir. 2010 yılından beri Bayrak Gıda, KENTLE Markasını portföyüne ekleyerek devam etmiştir.

Üretim kapasitesi 15000 ton/yıl olan işletmemiz, geniş ürün yelpazasi ile geleneklerinden kopmadan modern tüketim alışkanlıklarını modern teknolojileri ile sentezleyerek üretim yapmaktadır.

Bir aile şirketi olma özelliğini taşıyan firmamız,üç kuşaktır yönetimde olup misyonu en başarılı şekilde sürdürmek için çaba sarfetmektedir.

VİZYON MİSYON

Müşteri odaklı çalışmayı esas alan BAYRAK GIDA; tüketicisinin talep,öneri ve eleştirilerini düzenli ve sürekli olarak takip ederek tüketicisine her zaman en kaliteli ürünü en kısa zamanda teslim etme garantisi vermektedir.

Labaratuvarlarımızda düzenli olarak yaptığımız analizlerle ürünler kalite kontrol işlemlerinden geçirilerek ürünlerin insan sağlığını tehdit etmesi engellenir.Sağlıklı hijyenik ve lezzetli ürünler üretmek temel hedefimizdir.

Ayrıca Bayrak Gıda, hali hazırda yürüttüğü ulusal projelerde,Ar-Ge çalışmaları kapsamında innovatif ürünler üzerinde çalışmalar yapmaktadır.


Grntnn olas ierii yiyecek ve yaz

Firma Resmi Adı

BAYRAK GIDA SANAYI VE TICARET A.S.

İletişim Bilgileri

(352) 321-1219
hacibuyukyilmaz@bayrakgida.com.tr

Yetkili Adı Soyadı

HACI BÜYÜKYILMAZ

www.bayrakgida.com.tr

OSB 24.CADDE NO:13
Melikgazi - Kayseri

Firma Faaliyet Alanları

  • GIDA SEKTÖRÜ FİRMALARI

Firma Harita