Firmaya Mesaj Bırakın

BEST VİTRİN MANKEN

Firma Kodu: F112092238

Kurumsal Bilgiler

BEST VİTRİN MANKEN 0RDU


Otomatik alternatif metin yok
HAKKIMIZDA

 Best vitrin manken olarak 8 yılı aşkın bir süredir gününde teslim garantisi ile hiçbir malzeme ve emekten ödün vermeden ürettiğimiz mankenlerin, sanatsal ve kalite içeriğini ön planda tutmayı başarmış bulunmaktayız. Best vitrin manken mağazalar için için her türlü cansız vitrin mankeni bayan vitrin mankeni, erkek vitrin mankeni,çocuk vitrin mankeni,büst-tors-pantolonluk vitrin mankeni üretimi yapmaktadır. Bunların yanı sıra özel tasarım vitrin mankenleri, prova mankenleri, özel ölçü prova mankeni de üretmektedir. Üretimini yaptığımız vitrin mankenlerinin toptan ve perakende olarak satışını gerçekleştirmekteyiz. Cansız vitrin mankenleri konusunda, vitrin ihtiyaçlarına göre sadece mevcut vitrin mankeni modellerine bağlı kalmaksızın her türlü vitrin mankeni ihtiyacınızı karşılamaktadır. 
Grntnn olas ierii 1 kii ayakta ve ayakkablar
Vitrin mankeninin sadece üretimi olarak değil aynı zamanda vitrin mankeni kiralama hizmetini de vermekteyiz. Fabrikamızda uluslar arası standart ve beden ölçülerinde bayan vitrin mankeni, çocuk vitrin mankeni, erkek vitrin mankeni,pantolonluk vitrin mankeni,terzi prova mankeni,büst-tors ve vitrin aksesuarları üretmekteyiz.
Otomatik alternatif metin yok
 Vitrin mankeninin ana malzemesi polyester(fiberglass) dır. Her bir modelin ayrı bir kalıbı olup tüm modellerin beden ölçüleri de birbirinden farklıdır. Bedenler 36 bedenden başlayarak 38-40-42-44 diye ilerler. Yaptığımız iş tamamen el emeğidir. Hiçbir aşamasında makine yardımı yoktur. Vitrin mankeninin renklendirilmesinde kullanılan boya kalitesi gözle görünür bir şekilde hissedilmelidir. Vitrin mankeni boyası işçiliği ne kadar kaliteli ise, vitrin mankeni ana malzemesi olan polyester(fiberglass) ve macunlama işlerinin birinci sınıf olup olmadığı anlaşılabilmektedir. 

 Vitrin mankeni ağırlığı vitrin mankeninin kalitesi için bir ölçü olmamakla beraber, mankenin kıyafeti taşıması önemlidir. İdeal ağırlıktaki vitrin mankeni kolay bir şekilde giydirilebilmelidir. İdeal vitrin mankeni ağırlığı bayanlarda 12 kg erkek mankenlerde ise 13 kg dır. Fabrikamız 700 m2 kapalı alanda stoklu ve seri imalatının yanı sıra tamir ünitesi de bulunmaktadır. Best vitrin manken olarak trendi takip eden makyaj ve stiller ile üretimimize devam etmekteyiz. Siz sayın müşterilerimize her zaman hizmet vermekten onur duyacağımızı bilmenizi isteriz. Mağazanız için en değerli ve özgün vitrin mankeni ihtiyaçlarınız için best vitrin manken hizmetinizdedir.
Grntnn olas ierii bir veya daha fazla kii ayakta duran insanlar ve i mekan

Firma Resmi Adı

BEST VİTRİN MANKEN 0RDU

İletişim Bilgileri

(452) 777-5487
info@bestvitrinmanken.com

Yetkili Adı Soyadı

BEST VİTRİN MANKEN

www.bestvitrinmanken.com

Karapınar Mah. Organize Sanayi Bölgesi 1170. Sokak No:3 52200 Ordu Türkiye
Merkez - Ordu

Firma Faaliyet Alanları

  • Vitrin ve Prova Mankenleri Firmaları

Firma Harita