Firmaya Mesaj Bırakın

ÇAMSAN PARKELAM

Firma Kodu: F153946827

Firma Tanıtım Videosu

Kurumsal Bilgiler

ÇAMSAN PARKELAM LEVENT

Grntnn olas ierii gkyz da ak hava ve doa

HAKKIMIZDA

Çamsan Parkelam’ın hikâyesi, Türkiye’nin ilk laminat parke, MDF ve MDFLAM’ın üreticisi olan Çamsan Entegre’nin 1978 yılındaki kuruluşuna dayanır.

Çamsan Parkelam, yıllar içinde dış ticaret hacmini artırarak faaliyet alanını genişleten Çamsan Entegre’nin çatısı altında kurulur. 1998 yılında kurulan Çamsan Parkelam, gücünü sektöründe uzun yıllar liderliğini sürdüren Çamsan Entegre’nin deneyiminden ve yenilikçi bakış açısından alır. Bu vizyonla gelişerek, üretime ve ülke ekonomisine hizmet vermeye başlar.

Çamsan Parkelam, kurulduğu günden bu yana tasarım ve üretim aşamalarının tamamında; kalite, sağlık, çevre ve estetik ilkelerine bağlı kalarak, dünya markalarının değer katan stratejik iş ortağı olmayı sürdürüyor.

Çamsan Parkelam, Çamsan Entegre’nin Sakarya - Hendek’teki toplam 300.000 m²’lik alanda bulunan fabrikasına ait 90.000 m²’lik kapalı alanında üretilmektedir.

Müşterilerinin büyük bir kısmı Türkiye’de faaliyet gösteren yerli ve yabancı üreticilerden oluşmakla birlikte farklı ülkelere ihracatı artarak devam etmektedir. Firmamız uluslararası geçerliliği olan 9 adet kalite ve üretim sistemi sertifikasına sahiptir. Geniş kapasiteli üretim tesislerinde kuvvetli bir teknolojik altyapı ile çalışan firmamız nitelikli üretim hatları ile yerli sanayinin gelişmesine katkı sağlamaktadır. Ürünlerinde tamamı ile birinci sınıf hammadde kullanan Çamsan Parkelam, tasarım konusunda da ayrıcalığını uzmanlaşmış ekibi ile ortaya koymaktadır.

Grntnn olas ierii i mekan

İstanbul 4. Levent’te bulunan Çamsan Parkelam Genel Müdürlük’te; yönetim, satın alma, tasarım, pazarlama, müşteri ilişkileri, mali işler, insan kaynakları ve bilgi teknolojileri faaliyetleri yürütülmekte; Sakarya-Hendek’te bulunan fabrikada ise parke üretimi gerçekleştirilmektedir.

Ürün çeşitlendirme ve geliştirme çalışmalarını sürdüren Çamsan Parkelam, müşteri taleplerini karşılamanın ötesinde, müşterilerine parke trendleri sunan bir zemin dekorasyon tedarikçisi konumunda bulunuyor.

Bugün dünya çapında verdiği kaliteli, güvenilir ve hızlı hizmeti ile dünyanın önde gelen ülkelerine parke ihracatı yapan Çamsan Parkelam, Türkiye’nin İSO 500 Büyük Sanayi Kuruluşları arasında yer almaktadır.

2019 yılında, önceki yıla oranla ciro ve üretim adedi bazında önemli büyüme kaydeden Çamsan Parkelam, 2020 yılı itibari ile Avrupa’nın sayılı ülkelerinde daha etkin rol alarak büyümesini sürdürmeyi hedefliyor.

  Grntnn olas ierii oturan insanlar

Firma Resmi Adı

ÇAMSAN PARKELAM LEVENT

İletişim Bilgileri

(212) 284-6267
info@camsanparke.com

Yetkili Adı Soyadı

ÇAMSAN PARKELAM

www.camsanparke.com

Huzur Mah. Büyükdere Cad. Eski Oto Sanayi Girişi Emektar Sok. No: 4 Kat: 44 Levent
Şişli - İstanbul

Firma Faaliyet Alanları

  • Döşeme Zemin ve Yer Kaplamaları
  • Orman Ürünleri ve Yan Sanayi Firmaları

Firma Videoları Toplam Video Adeti: 4

Firma Harita