Firmaya Mesaj Bırakın

DOADA HOTEL DATÇA

Firma Kodu: F142337680

Firma Tanıtım Videosu

Kurumsal Bilgiler

DOADA HOTEL DATÇA

Grntnn olas ierii bitki iek ve ak hava

HAKKIMIZDA

Türkiye’nin hala bakir kalmış nadir beldelerinden biri olan Datça’da yer alıyor otelimiz! Hem de tam merkezde, limana 50 metre mesafede, pırıl pırıl mavisiyle bağıra çağıra ben buradayım diyen denize ve plajlara yine çok değil 2 dakikalık yürüme mesafesinde… her türlü özel alışverişinizi yapabileceğiniz sevimli dükkanlara ve dilediğinizi dilediğiniz zamanda yiyebileceğiniz restoranlara da -söylemeye artık gerek yok ama- yürüme mesafesinde! Bu kadar merkezi olanaklara yakın olmakla birlikte, şanslı konumumuzla bir o kadar da sakinliği yaşayabileceğiniz bir köşedeyiz…

Toplam 26 odamız var; bunların 11’i dubleks yani çift katlı özellikle çocuklu aileler ve aynı odada kalıp gece sohbetleri ve pijama partileri yapmayı seven her yaştan gençlere uygun olarak dizayn edildi. Diğer 15 odamız ise çift kişilik yatağa sahip… Odalarımız öyle farklı farklı adlarda farklı farklı renklerde değil bilesiniz! Dedik ya biz çocuk saflığındayız diye, odalarımız da öyle… bizim için en önemlisi temizliği, sadeliği, –şehir dilinde minimalist diyorlarmış buna– ;)

Tüm odalarımız doğal taşla kaplı, yatakların baş ucunda okuma lambaları var, ama biraz da yatakta televizyon keyfi yapayım diyenler için LCD ekran televizyonlar yine tüm odalarda mevcut!! Bunların dışında saç kurutma makinası, kasa, minibar, klima ve kettle (su ısıtıcısı) standart olarak sunduklarımız.

Kahvaltımız Datça yerel fırınlarından alınan tazecik sıcacık çeşit çeşit ekmek ve simitler eşliğinde açık büfe olarak servis ediliyor. Sunulanların yerel olması, bahçe olması, ve organik olması en büyük titizliğimiz… Misal balımızı Mesudiye arıları yapıyor, soğuk sıkım ekstra sızma zeytinyağımız Datça köylerinde yapılıyor…
Grntnn olas ierii gkyz aa bitki bulut ev ve ak hava
Herkesi bir araya toplayan lobimiz içinde barımızı da barındırıyor… içkilerinizi ister sıcacık renklerle ve pufidik koltuklarla dekore edilmiş lobimizde isterseniz püfür püfür esintisiyle terasımızda yudumlayabilirsiniz. Bu arada unutmadan söyleyelim lobimizin duvarlarını ressam Leyla Nişan’ın resimleri süslüyor… Sadece resimler de değil el boyaması ahşap objeler ve heykeller de Leyla Hanım’a ait… Otelimize kattığı ruh için kendisine teşekkür ederiz. Yine lobimizde bulunan mütevazi kütüphanemizde farklı zevklere hitap eden kitaplarımız var… İsteyene Türkçe, isteyene İngilizce! Tatiliniz boyunca keyifle seçip okuyabilesiniz diye… ayrılırken lütfen kütüphanemize bırakmayı unutmayın ki herkes okusun… Doğa ve Ada’nın seçtiği keyifli çocuk kitapları da yine kütüphanemizde mevcut… tüm annelere duyurulur ;)

Grntnn olas ierii gkyz okyanus ak hava su ve doa

Firma Resmi Adı

DOADA HOTEL DATÇA

İletişim Bilgileri

(252) 712-3040
info@doadahotel.com

Yetkili Adı Soyadı

DOADA HOTEL

www.doadahotel.com

İskele Mah. Liman Mevkii, Osman Akkaraca Sok. No:30, 48900
Datça - Muğla

Firma Faaliyet Alanları

  • OTEL

Firma Videoları Toplam Video Adeti: 1

Firma Harita