Firmaya Mesaj Bırakın

DORMEN

Firma Kodu: F127056421

Firma Tanıtım Videosu

Kurumsal Bilgiler

Dormen Cerimonia & Classic İZMİR

Grntnn olas ierii 1 kii takm elbise   

HAKKIMIZDA

Dormen, Premium ve lüks erkek giyim sektöründe pazar liderlerinden birisidir. Marka 1990 yılında modanın sadece bir endüstri değil tutku olduğu şehir olan İzmir’de kurulmuştur. 

Dormen, klasik ve modern takım elbise, smokin, damatlık, gömlek ve ayakkabıdan oluşan kapsamlı bir ürün yelpazesine sahiptir. En kaliteli kumaşları en iyi işçilik ve seçkin tasarımlarla buluşturan Dormen’in gücü benzersizliğinden gelir ve bu da hizmet verdiğimiz beyefendiler tarafından takdir edilmektedir. Dormen, klasik tarza yaptığı yaratıcı dokunuşlarla smokin şıklığında ayrıcalığını yansıtan ve modası asla geçmeyecek tasarımlarla zaman ötesi ve etkileyici bir şıklık sunuyor! Dormen, damatlık modelleri ile siz değerli damatlara en mutlu günlerinizde size eşsiz bir giyim tecrübesi sunmaktadır. Dormen damatlık ve klasik takım elbise modelleri şehrinizin seçkin mağazalarında sizleri bekliyor! 

  Grntnn olas ierii 1 kii ayakta

DORMEN is one of the market leaders in premium and luxury segment of the Europian& Asian apparel market where its focus is marketing of premium fashion for men. The brand was born in Turkey in 1990 where textile is not only an industry but passion. Our brand covers a comprehensive product range varies from classic to modern apparel , elegant eveningwear, suits, groom suits ,shirts, sportswear, shoes and belts. DORMEN’s strength comes from our uniqueness and that is only one of the many reasons which surprises even our particular clients. Our personal touch is much appreciated by all we serve and we are very happy to do it even in our techno driven hectic days.

Grntnn olas ierii 1 kii ayakta ve takm elbise


Firma Resmi Adı

Dormen Cerimonia & Classic İZMİR

İletişim Bilgileri

(232) 445-4448
info@dormengiyim.com.tr

Yetkili Adı Soyadı

Osman Yalvak

www.dormengiyim.com.tr

Akdeniz Mah. Gazi Bulvarı 1334. Sok. No: 9/ 301 Çankaya
Konak - İzmir

Firma Faaliyet Alanları

  • Konfeksiyon& Takım Elbise&Damatlık Firmaları
  • Gömlek&Kravat&Papyon Firmaları
  • Kaban-Parka-Mont-Trençkot Firmaları
  • Aksesuar Ayakkabı-Çanta-Kemer Firmaları

Firma Videoları Toplam Video Adeti: 2

Firma Harita