Firmaya Mesaj Bırakın

GZM ROYAL TERMAL HOTEL

Firma Kodu: F140364370

Sosyal Medyada GZM ROYAL TERMAL HOTEL

Kurumsal Bilgiler

GZM ROYAL TERMAL HOTEL

Grntnn olas ierii gkyz ak hava ve doa

HAKKIMIZDA

Royal Termal Otel 100.000 m2 lik büyük bir alan üzerine kurulmuş Afyon Gazlıgöl'ün en büyük termal otel özelliğine sahiptir. Termal Otelimizde 50 Adet 2+1 110 m2 dubleks villa, 100 adet 3+1 130 m2 dubleks villa olmak üzere tümü termal havuzlu ve balkonlu toplam 150 adet villa ve 120 adet 1+1 65 m2 studio daire bulunmaktadır.

Otelimizde ki tüm villa ve stüdyo odalarda, odaya özel hamam,termal havuz ve balkon bulunmaktadır. Royal Termal de ayrıca süpermarket, otopark, mescid, spa merkezi, 250 kişilik kapalı restaurant, alakart restaurant ve kapalı yüzme havuzu bulunmaktadır.Otelimizde bulunan termal su sıcaklığı 64 derece olup PH değeri 6.9 dur.Royal Termal de bulunan termal su dünyaca ünlü termal bölge olan Fransa'nın Whisy kaplıcaları ile aynı özelliklere sahiptir.

Grntnn olas ierii gkyz ak hava ve doa

Spa & Hamam: Bay ve bayan ayrı olmak üzere ücretsiz kullanılabilecek; Hamam, Sauna, Buhar Banyosu, Kar Çeşmesi, Kapalı Yüzme Havuzu ve Aquapark bulunmaktadır. Royal Termal Spa merkezindeki terapiler ve hastalıklara iyi gelen nitrat, bromür, karbonat, iyadür, klorür, nitrit, florür ve hidroarsenat iyonlar içeren şifalı termal suları ile yenileneceksiniz. Türk hamamı ve aile banyoları sadece oda konseptinde konaklayan misafirlere kişi başı ücretlidir. Çamur banyosu, güzellik merkezi, tuz odası, spa merkezi ve masaj seanslara göre ücretlidir ve fiyatı değişmektedir.

* Villa odalarına evcil hayvan kabul edilmektedir.

Grntnn olas ierii gkyz ev aa bitki ak hava ve doa

Firma Resmi Adı

GZM ROYAL TERMAL HOTEL

İletişim Bilgileri

(272) 772-0142
info@gzmroyaltermal.com

Yetkili Adı Soyadı

ROYAL TERMAL HOTEL

www.gzmroyaltermal.com

Esentepe Mah. Akkuş Caddesi No:3 Yaylabağı Kasabası
İhsaniye - Afyon

Firma Faaliyet Alanları

  • TERMAL OTEL

Firma Ürünleri

TÜMÜNÜ GÖR

Firma Harita