Firmaya Mesaj Bırakın

KRİSTAL YAĞLARI

Firma Kodu: F142280210

Firma Tanıtım Videosu

Kurumsal Bilgiler

KRİSTAL YAĞLARI

Fotoraf aklamas yok

HAKKIMIZDA

1938 yılında Antoine Micaleff tarafından İzmir’de kurulan ve Türkiye’nin ilk markalı zeytinyağı olma özelliğine sahip Kristal Yağları, Riviera zeytinyağını üreten ve zeytinyağını ambalajlanmış olarak piyasaya sunan ilk markadır. Aynı zamanda yurtdışına ambalajlı ve markalı zeytinyağı ihracatını gerçekleştiren ilk firmadır. Kristal Yağları, 25’in üzerinde ülkeye zeytinyağı ihracatı yapmaktadır.

1950’li yıllarda zeytinyağı, ağırlıklı olarak üretim bölgeleri olan Ege ve Marmara bölgelerinde tüketilirken, Kristal Yağları, Anadolu’da Türk insanına zeytinyağını tanıtmada ve zeytinyağı tüketme alışkanlığını sağlamada öncülük eden firma olmuştur.

2007 yılında Arkas Holding’in ortaklığı ile yatırımlarını ve üretim kapasitesini artıran Kristal Yağları, gerek yurtiçi, gerek yurtdışında pazar payını artırmaya yönelik çalışmalar gerçekleştirmektedir.

Kristal Yağları, kalitesi ve tüketiciye verdiği güvenle nesillerdir talep görmektedir.

Vapurlu Yağ
1938 yılında Micaleff ailesi bir marka oluşturmanın ne kadar önemli olduğunu anlamış ve ürettikleri zeytinyağının tadına yaraşır bir ismin tescilini almıştır; Kristal… Bir mücevher zarafeti ve hassasiyeti ile üretilen zeytinyağı için bundan daha iyi bir isim düşünülemezdi. İsim tescilini kendilerini Türkiye' ye getiren gemiyi simg class='img-responsive' style='max-height: 500px;display: block; margin: 0 auto; 'eleyen 'Vapur alamet-i farikası' takip etmiştir.

O günlerde ‘Vapurlu Yağ’ olarak bilinen Kristal Yağları Anadolu’da hala bu isimle tanınmaktadır.

Grntnn olas ierii yiyecek

Kalite, Yenilik, Güven
Kristal Yağları kurulduğu günden bu yana ‘’kaliteli ürün’’ prensibini ve’’ kusursuz hizmet’’ anlayışını benimsemiştir. Yeni teknolojileri sürekli takip eden Kristal Yağları, 20.000 m2 üzerine kurulu fabrikası ile doğa ile bütünleşmiş ekolojik dengelere ve insan sağlığına duyarlı bir şekilde hizmet vermektedir.

Hijyenik üretim yapmak Kristal Yağları için değişmez bir kuraldır. El değmeden üretim ve ambalajlama yaparak zeytinyağını en sağlıklı saklama koşulu olan cam şişe ve teneke ambalajlarda sunmaktadır. Kristal Yağları nesillerdir ürün kalitesinden taviz vermeden aynı tat ve kalitede üretim yapmaktadır. Kristal Yağları, Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi’nin kalite kontrol programına dahil olup, kaliteli ürün sunan firmaların da bu programa dahil olmasında önemli bir rol oynamaktadır. Ulusal ve uluslararası standartlara uygun olarak üretim yapan Kristal Yağları, TS EN ISO 9001 Kalite, TS EN ISO 22000 Ürün Güvenliği Yönetim Sistemleri belgelerine sahiptir. Kristal Yağları’nın tüm ürünleri Helal Gıda ve Kosher sertifikalıdır.

Grntnn olas ierii i mekan

Firma Resmi Adı

KRİSTAL YAĞLARI

İletişim Bilgileri

(850) 441-6565
info@kristalyaglari.com

Yetkili Adı Soyadı

KRİSTAL YAĞLARI

www.kristalyaglari.com

Kazım Dirik Mah. Sanayi Cad. No: 76 35100
Bornova - İzmir

Firma Faaliyet Alanları

  • GIDA SEKTÖRÜ FİRMALARI

Firma Videoları Toplam Video Adeti: 3

Firma Harita