Firmaya Mesaj Bırakın

OLCAY TEKSTİL

Firma Kodu: F127307885

Firma Tanıtım Videosu

Kurumsal Bilgiler

OLCAY TEKSTİL EMİNÖNÜ

  Grntnn olas ierii 1 kii ayakta

HAKKIMIZDA

Şirketimiz 1965 yılında bugünkü merkezinde kurulmuştur.O günlerde perakende sektöründe varolmayı hedefleyen şirketimiz kısa zamanda imalata başlamış;imalatçı,perakendeci ve toptancı kimliği kazanmıştır. Firmamız perakende sektöründe müşteriyle birebir iletişim halinde olduğu için müşterinin isteklerine anında cevap veren dinamik bir yapı kazanmış bu sayede toptan satışta müşterilerine günün trendleri uygun tasarımlar geliştirmiştir.Bu özelliği sayesinde firmamız kısa zamanda bayan dış giyiminde yurtiçi ve yurtdışında aranan bir marka haline gelmiştir.

Kaliteyi,hızlı servis anlayışını ve güler yüzlü hizmeti kendine ilke edinen şirketimiz satış sonrasında da aynı hassasiyeti göstermeyi kendine görev saymıştır. Firmamızın 4 perakende 2 toptan satış noktasında İtalya, Türkiye ve Uzak Doğu'nun en seçkin kumaşları kullanılarak tasarlanmış yüksek kalitede ve günün çizgisine uygun ürünler makul fiyatlarla müşterilerin beğenisine sunulur.

Grntnn olas ierii 1 kii ayakta ve ayakkablar

Olcay bayan dış giyimde geleneksel anlayışla günün trendlerini buluşturan şık pardesü modelleriyle sektördeki rakiplerinden farklıdır. Bugün iç piyasanın yanı sıra başta Amerika,Rusya,Suriye,Azerbaycan, Lübnan olmak üzere Ukrayna,Beyaz Rusya,Irak,Filistin,Cezayir,Almanya ve Hollanda gibi birçok ülkeye ihracat yapmaktayız.

Grntnn olas ierii 2 kii ayakta duran insanlar

 

Firma Resmi Adı

OLCAY TEKSTİL EMİNÖNÜ

İletişim Bilgileri

(212) 527-3702
info@olcay.com.tr

Yetkili Adı Soyadı

OLCAY TEKSTİL

www.olcay.com.tr/

Mahmutpaşa Yokuşu, Yarım Han No: 56/14-15-16 Eminönü
Fatih - İstanbul

Firma Faaliyet Alanları

  • Kaban-Parka- Mont-Panço Firmaları
  • Tesettür Giyim&Pardesü Firmaları
  • Üst Giyim Firmaları
  • Bayan Giyim Firmaları
  • Bayan Giyim e- Ticaret Firmaları

Firma Videoları Toplam Video Adeti: 3

Firma Harita