Firmaya Mesaj Bırakın

SPAZİO GİYİM

Firma Kodu: F140491153

Firma Tanıtım Videosu

Kurumsal Bilgiler

SPAZİO BAYAN GİYİM


HAKKIMIZDA

Markamızın temelleri 1960 lı yıllarda kurucumuz Kâmil Subaşı Amcasının yanında mesleğe adım atarak ve terzi dükkanı nın tozunu yutarak "Kamil " markasını yaratmasıyla oluştu.
Kamil Subaşı mağazacılığa geçişini şöyle anlatıyor; "O yıllarda saf ipekten abiye kıyafetler üzerine çalışıyordum. Ancak bir süre sonra bunun bana yetmediğini fark ettim. 1980 yılında ısmarlama terziliği bırakıp Alsancak Plevne Bulvarı'nda bir butik açtım ancak yine ısmarlama terziliği sürdürdüm.
Müşterilerimiz o dönem yoğun talep gösterdi. Böylece spor, abiye, günlük olmak üzere tamamen bayan giyimine yöneldik.

2000 yılından itibaren 2. Kuşağın işe girmesiyle birlikte markasını yenileyerek Spazio adını aldı.
Spazio; trendleri takip eden, kendi tarzına sadık kalan, iş hayatında ve günlük hayatta aktif rolleri tercih eden, kendine ve markasına güvenen kadınların favori markası olmayı başardı. Modern çizgide birleşen abiye, günlük ve iş kıyafetlerinden oluşan koleksiyonlarının altında genç ve dinamik tasarım ekibinin imzası olan Spazio, her sezon kendini ve tasarımlarını yenilemeyi hedef koyuyor.
Spazio, yenilikçi ve genç tavrını tasarım gücünden alıyor. Tasarım ekibinin başında olan Serap Subaşı Carfi, ekibiyle birlikte her sezon 500 parçalık bir koleksiyonun altına imzasını atıyor.
Şık günlük ve gece kıyafetleri koleksiyonun odak noktası.

Kendi markası, koleksiyonu ve mağazalarıyla hizmet veren İzmir'in tek markası olma özelliğini koruyan Spazio, bugün 100 bine yakın müşteri portföyüyle bilinirliğini daha arttırmak için Spazio online alışveriş sitesinin de açılışı yapılıyor.
İzmir'de markalaşan Spazio, şehirlerine olan bağlılıklarını burada kalarak gösteriyor. Kurumsal duruşlarını bozmadan, kalite ve hizmetten ödün vermeden sağlam adımlarla dünyaya ve Türkiye'ye açılmanın önemli olduğunun bilinciyle , ilerlemeye devam ediyor.

Online alışverişin gücünü ve ulaşım kolaylığını sizlere ulaştırmak amacıyla yeni sitesiyle de hizmetinizde. 24 saat modayı yaşayabileceğiniz Spazioshop, sürekli güncellenen kampanyalarıyla da alışverişi keyifli bir alışkanlığa dönüştürüyor.

Firma Resmi Adı

SPAZİO BAYAN GİYİM

İletişim Bilgileri

(232) 425-7979
info@spazio.com.tr

Yetkili Adı Soyadı

SPAZİO GİYİM

www.spazio.com.tr

Akdeniz Mah. Halit Ziya Bul. No:4 Çankaya
Konak - İzmir

Firma Faaliyet Alanları

  • Abiye Firmaları
  • Bayan Giyim Mağazaları
  • Bayan Giyim e- Ticaret Firmaları
  • Bayan Giyim Firmaları
  • Üst Giyim Firmaları

Firma Videoları Toplam Video Adeti: 6

Firma Harita